Non-Stop 30 709 59 61

DUGULÁSELHÁRÍTÁS NON-STOP HÉTVÉGÉN, ÜNNEPNAPKON IS

Duguláselhárítás Budapest

Köszöntjük duguláselhárítás oldalunkon!

Bármilyen lefolyó, mosdó, WC eldugulása roppant nagy problémát okoz egy háztartásban, hiszen amikor a használt víz lefolyása akadályoztatva van, akkor szinte megáll az élet azon a területen.A tisztálkodás, a főzés és étkezés utáni edénytisztítás elengedhetetlen része mindennapjainknak, ezek felfüggesztése csak ideig-óráig lehetséges.A duguláselhárítás szolgáltatás mindezt a problémát megszünteti, ám a legtöbb ember tart ettől a lehetőségtől, mivel egy esetleges falbontás esetén rendkívül nagy károk történhetnek a lakásban.

Mosdó, padlóösszefolyó, zuhanyzó kád dugulása

8500 Ft – FIX ÁR!

Mosogató dugulásának elhárítása

9000 Ft – FIX ÁR!

Wc, bidé dugulása

9000 Ft FIX ÁR!

Főlefolyó dugulása

MÁR 10 000 Ft-tól

Pisouár dugulása

8500 Ft FIX ÁR!

Duguláselhárítás szolgáltatásunkat korszerű gépek segítségével végezzük, pontosan azért, hogy mindezt falbontás nélkül képesek legyünk kivitelezni. Az alábbi képen megtekintheti bárki korszerű eszközün

Annak ellenére, hogy a televízió reklámok folyamatosan arra ösztönzik a lakosságot, hogy használjanak lefolyótisztító vegyszereket, ez egyáltalán nem ajánlatos, emellett nem is hatékony.A lefolyótisztító vegyszerek, melyek manapság az üzletekben kaphatók, csupán apró segítséget nyújtanak, hiszen a dugulást nem szüntetik meg teljes egészében, emellett igen drágák.A dugulás oka a vízzel együtt lefolyt szennyeződések megtapadása, valamint ezek felhalmozódása. Sajnos, a ma használatos vegyszerek különösen alkalmassá teszik a lefolyók belső felületét arra, hogy a hajszálak és kisebb szennyeződések könnyedén megtapadjanak, ami előbb-utóbb duguláshoz vezet.Az ilyen problémát nem lehet lefolyótisztító vegyszerekkel elhárítani, hiszen az csupán rést képez ahhoz, hogy a víz valamelyest képes legyen lefolyni.

Ahhoz, hogy egy dugulás hosszú távon megszűnjön, mechanikusan, erre alkalmas berendezéssel kell elvégezni a duguláselhárítás feladatát. Kizárólag ezzel a módszerrel érhető el, hogy a felgyülemlett szennyeződés, ami megakadályozza a víz lefolyását, eltávolításra kerüljön.

Amennyiben Ön is szeretne gyors és tiszta duguláselhárítás szolgáltatást, állunk rendelkezésére Budapest egész területén és vonzáskörzetében ingyenes kiszállással.ket, mellyel a duguláselhárítás feladatát végezzük, hogy ne legyen szükség semmilyen károkozásra, falbontásra a lakásban.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: